Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 13
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
Žiadosť o admin práva na JailBreak
nEMOo
Dobrý veečr, týmto chcem požiadať o admin práva na Vašom JailBreak serveri:

Meno: Matúš
Vek: 14
Nick na serveroch: sXe | nEMOo ; sXe | ´${}<<>*35 (Tieto sú moje dva, ale niekedy mam aj fake nicky. Btw: Do klanu NEBERIEM! Smile )
Steam ID: STEAM_0:0:26331600 Steam nick: supercharged17 (chcete aj heslo? Grin) Nick na steame: sXe | nEMOo ; sXe | ´${}<<>*35 (ako kedy)
Server na ktorom žiadam o práva: JAILBREAK
Prečo práve ja?: JB je to "moje orechové".. Hrám ho už doosť dlhú dobu, myslím si, že pravidlá ovládam bezchybne.. Som človek, aký som, ale JB je fakt niečo, čo viem dobre, a chcem Vám pomôcť udržať na JB poriadok, nerušený priebeh hry.
Aktivita: Hrám podľa možností, väčšinou 2- 2,5 doh. denne

Som Slovák, bavia ma CS, voleybal, futbal, badminton.. CS hrám už asi takých 5 rokov, bez mála. S AMXX skúsenosti mám veľmi dobré, mal som práva na 4 portáloch, nikde neboli problémy. Pravopis ovládam perfektne. Nemám žiaden ban u Vás, ale ani na iných portáloch. Hrám tak, aby si zo mňa mohli hráči brať príklad. Ochotný pomôcť som stále, ak sa ma niečo spýtajú, ak viem, odpoviem. Ak neviem, slušne dám vedieť, že toto fakt neviem Smile Ale ohľadom pravidiel by sa také veci stať nemali, možno tak nejaké to kódovanie, ak sa ma na toto spýtajú Grin
Inak, mám taký trošku skill, som pohoďák, vtipný, ale moja hlavné vlastnosť je, že viem rozprávať a rozprávať. Smile
Dúfam, že Vám toto na začiatok stačí, a dúfam, že sa čoskoro pridám k Vám do A- Teamu Smile
*E: Na inom portáli práva nemám, a súčastne s týmto mať nebudem.

Ďakujem za všetky Áno aj Nie.

S pozdravom,

nEMOo Smile

Danndy
Mne osobne vadí to keď sa tu niekto zaregistruje a hneď požiada o práva takže aktivita na webe je 0%. Zamňa nie

https://www.facebook.com/pages/holky-sle%C4%8Dny-C
Bafko
Nespĺňaš podmienky (vek, aktivita). Lock.

www.bafrnec.eu
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
žiadosť o Admin práva na [color=#ff0000]DUST2[/color] Žiadosti o práva 1 07-08-2015 14:07
prava Žiadosti o práva 1 31-05-2015 17:35
žiadosť o Admina Žiadosti o práva 4 08-07-2014 15:06
Žiadosť o admin práva na zombie server :) Žiadosti o práva 4 14-03-2014 13:58
Admin Práva ZM Žiadosti o práva 15 02-03-2014 11:16
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia

Odveci odpoveď

Len prihlásení môžu hlasovať.

Výsledky