mám jeden problem zo serverom 92.240.237.191:27071 Maximumgaming.6f.sk|Dust2 ZADARMO VIP stale my vypisuje po anglicky : You have no entry to the server čiže ( Nemáte žiadny záznam na server ) a ja neviem čo mam robit som aj VIP na servery a nemožem hrat prosim poradte a pritom rano som tam este hrat mohol no nechapem
nie to nebolo ono OFF ale ma to sere tak nainstalujm si CS pred 14 dnami kupim si VIP za 3,40 a teraz mi nejde ten server a fanatik mi neodpisuje nechapem
Myslim že to bude v tom ako písal off... do heslo od VIP čo máš tak skopiruj a daj do konzoly a malo by ťa pripojiť, len musíš mať presne také isté meno ake si zadával do formularu
no idem to skusit zase ale ved ja nvm ale ja som si meno nemenil nic a ja uz som na tom servery hral ako VIP ved nechapem preco by som tam mal zase davat to heslo no ale idem to zas teda urobit
chalani dakujem vam mate to umna som taky rad ja debil som tam este daval aj to sw_setinfo blabla ano a ja som to tam daval stale toto a potom ma napadlo ze dam tam len blabla a uz mz to ide no som stastny diki chalani