Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 12
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
Dodělání TeamSpeaku 3
Smeky99
Ahoj. Vidím že na TeamSpeak nemáte asi čas, tak bych vám rád pomohl udělam všechny roomky, hodostni, prostě vše co tam má být. Určitě budete spokojeni, protože jsem upravoval kdysi dávno Team Speak napřikal portálu GameS****. Určitě budete spokojeni. Prosím hl.adminy o vyjádření Smile

Bafko
Problém nie je urobiť ale platiť.

www.bafrnec.eu
Vevo
Jestli chcete ten můj neni problém dám Fanatikovi ten účet a může si to platit.

Smeky99
ti yu bn napísal:

Jestli chcete ten můj neni problém dám Fanatikovi ten účet a může si to platit.

Slotů ? Kolik ročně ?

Vevo
sloty si Fanatik může nastavit na kolik chce když si to bude platit Smile Ale podle mě je zbytečný TS3 Stejně je pravidlo že se nesmí mluvit při hraní atd.. A když jsem tu dřív byl tak tam chodilo málo lidí.. A věčina z nich tu neni Smile

Smeky99
Já myslím, když udělám TS3 já bude natolik super, že tam bude hodně lidí Smile) A musíme ho pořád zveřejňovat, jak na webe tak na serverech Smile

Vevo
Prosimtě já když tu teda na TS někam tak nekoukám na to jak vypadá to mě celkem ani nezajímá Grin spíš že vlezu no náký roomky a tam mluvim Wink .. Ale jak chcete vy. Fanatik kdyžtak napiš na steamě dám ti přístup k tomu.

Energyx
TS sa nejak nechytil čo bol minule. A Smeky neviem čo na tom TS chceš tak super urobiť ale ako povedal ti yu bn ako vyzerá tak to nikoho nezaujíma a keď tam nikto nebude tak nie som na tom až tak zle že by som sa rozprával sám so sebou na TS. Strata peňazí, ktoré sa dajú využiť na servery kde sa hrá. Môj názor.
Upravil Energyx dňa 20-11-2012 15:11
Have No Fear I Am Here

maximumgaming.6f.sk
Me
Vevo aký vevo Grin Grin
maximumgaming.6f.sk/infusions/online_users_panel/images/online.png

Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Na TeamSpeaku s Polakmi :D Voľná téma 10 15-12-2012 10:12
Partneri
Anketa