Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 13
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
Navrhy na zlepsenie
NERON
Zdravim Smile

Mal by som 2 zaujimave navrhy a to pre Server Only dust 2 .
1, Tento navrh sa tyka VIP uctov . Podla mna by mohlo byt aj VIP platene , lebo kazdy kto si vytvori portal chce aby sa mu ziskaval nejake tie peniaze . No a kto by si kupil extra vip ked s VIP menu ma hrac zadarmo zbrane , myslim ze malo ludi si to kupi len kvoli skinu postav , multijumpu , padaku atd ... Takze by tu mohlo byt VIP platene a pre extra vip nejake tie lepsie skiny zbrani .
2, Tento navrh sa tyka VIP vyhody ktora je takato : kazdy vie ze na serveri su aj ti neskuseny hraci a preto by sa mohol pridat za vyhodu admin spectator wallhack . Myslim ze kazdy admin vie co to je Grin povpripade aj hrac . Proste ked si mrtvy a spectujes je taka vyhoda ktora ti signalizuje kde sa hrac nachadza .

Ok to su moje navrhy na zlepsenie a rad by som pocul vase nazory . S pozdravom Neron ! Smile
Som writter , kuchar , blbec , optimista , hrac pocitacovych hier , lajdak , Ale zapametajte si jedno - NIESOM CHEATER !!! Smile

Monko
Za 1. Tebe sa to ľahko hovorí, keď nevastníš tento portál, a majiteľ nedopusti nato, aby prišiel o hračov, ktorí mu zaplňujú server.
2. Načo dávať hračom admin spectator? Grin Nič dôležité, skôr si mal navrhnuť pre adminov, nech sa dá na server amx_spectator a Lucia Hallucination.=]

Amx_spector -- Je to pomôcka, ktorá umožní administrátora vidieť ako normalneho žijúceho a umierajúceho hráča, a popritom by admin spectoval a nehral.Po opätovnom napisani sa admin stane normalny divak.

Lucia Hallucation -- Je to pomôcka, ktorá slúži administrátorom lepšie rozoznať cheatera, je to viac vhodné ako pomôcka, ale je to nespoľahlivé ak ju zle položíte.Každý zapnutý hráč tú Lucku uvidí a admin sa môže iba presvediť.Pýtal som sa aj nejakích administrátorov, a povedali, že to je dobrá vec.
0 v reale, 0 v csku. Pfft Tešilo ma jednotky.

NERON
Año to je pravda no ja som chcel admin wallhack dat na to aby ked je cheater na serveri a ziadny admin tak by sa lepsie dal nahlasit cheater .. No Ale je to len moj nazor . Smile
Som writter , kuchar , blbec , optimista , hrac pocitacovych hier , lajdak , Ale zapametajte si jedno - NIESOM CHEATER !!! Smile

Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Návrhy (COD4) Návrhy a pripomienky 7 22-03-2013 07:04
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia

Odveci odpoveď

Len prihlásení môžu hlasovať.

Výsledky