Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 20
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
žiadosť o práva - Prijatá
NikuS
vek: 14 rokov
nick na serveroch: Nikus:]
nick na steame: usamascarry
Steam ID: STEAM_0:0:29464737
server: 92.240.237.191:27071 - Maximumgaming.6f.sk| Dust2 ZADARMO VIP
prečo?: Cheaty,nadávky,AFK hráči,reklamy..
aktivita: 3-4 hodiny denne niekedy viac
niečo o sebe: Viem riešiť veci aj po dobrom.. s každým dobre vychádzam a na serveri hrám ako evip už dlhšie..
Slovenčinu ovládam dobre, viem sa slušne správať.. pravidlá serveru viem.. ľudia ktorí budú potrebovať pomoc, tak rada pomôžem.. adminkou niesom nikde Wink amxmodmenu som už ovládala čiže zvládnem..
CS hrám cca pol roka
Upravil Energyx dňa 10-09-2012 15:17

MeTiu
Ja som za Wink vidím ju tam ...ale jeden problém,neverím ti vek Grin musíš mať viac GrinD
HATERS GONNA HATE,SANTA GONNA SKATE

Bafko
Ja by som bol za, ale pochopte, že d2 je full, keď budeme brať stale nových adminov, bude ich tam viac ako hráčov. Keď sa uvoľní tak ti napíšeme.

www.bafrnec.eu
Fanatik
Bafo ... Attack skončil teda vyhodil som Ho z dôvodu neaktivmosti a Aj cucu 2 miesta voľné ... Tak za mna má ano .Smile
24.media.tumblr.com/tumblr_lu8y3qw5j51qejgz3o1_500.gif

k1x
nebolo to len kvoli "Nikuske", ze si ich vyhodil? Grin

xpT
Aj tak je tam admin stále popr. Viac adminov naras..... Myslím že ďalšieho netreba

Fanatik
Kix čo si stym chces povedat ?! Hravas tam dosť videl si tam attacka ? Tak .

Bafko
Attack tam občas bol, ale čuču, odkedy dostal práva som ho nevidel.
Inak, k1x, dobrá poznámka Grin

www.bafrnec.eu
k1x
tak fanatik bolo to myslene 4 fun Wink..a attacka som tam zoparkrat videl, tak neviem, nejaka ta aktivnost tam bola, ani ja tam nie som kazdy den, lebo riesim skolu a 2 roboty..ale snazim sa vzdy ked mam trosku casu, tak si zahram Wink

Bafko
k1x je pravda že ako začala škola si tu trochu menej, ale aj tak, vždy keď prídeš sa nedá hrať :-D

www.bafrnec.eu
ProtectioN
Tak poznám ju dlho .. a viem ako hrá .. ako rieši problémy .. a myslím že by bola dobrá adminka Smile takže za mňa má jednoznačne ANO

Fanatik
Kix viem .. ale urobil si ma za **** ale pohode ..

k1x
bafo, mne este nezacala skola, mne len zacne Grin...aj ked par vybavociek som mal, ale to je easy...fanatik..neurobil Smile, neries, a zasmej sa na tom..

NikuS
Hh .. to všade keď niekto napíše žiadosť o práva tak preskočíte úplne od veci ?Grin okGrin

xpT
No to nie len pri žiadostiach...... Pri kazom prispevku sa začnú hádať...........

MeTiu
Každý pôjde do jedného kúta a bude po probléme Grin
HATERS GONNA HATE,SANTA GONNA SKATE

Attack
Bafko napísal:

Attack tam občas bol, ale čuču, odkedy dostal práva som ho nevidel.
Inak, k1x, dobrá poznámka Grin

Za 1. Fanatik tebe som napísal že cez prazdniny nebudem mat aktívitu.
Za 2. Neviem z akého dôvodu mi boli odobrané práva... kôli neaktivite cez prazdniny?
Za 3. Ako mám stihat ešte chodit na váše servery cez prazdniny ked som bol na dovolenke, potom mám každý den som mal cez prazdniny trening ráno o 10. do 13:00...
Potom som chodil na brigadu.....
Nechcem sa tu hadat nič....
Ale fanatik vieš velmi dobré že aku som mal aktivitu cez prazdniny.
A nikto mi nemôže povedat že som nechodil na servery. Neviem podla čoho to usudzujete podla banlistu kolko bani dam abo čo? Niesom typ admin ktorý za každu blbost da ban najprv vždy upozornim a ked sa to zopakuje ban.
Neberte toto ako uražku nikto z vás len som napísal pravdu... som tu skoro od začiatku portálu... čo nelutujem a nikdy lutovat nebudem.... a ako vravis bafko. Ja som sem tam aspon chodil na servery a urobil som poriadok hl. na ZM. Ja sa nikomu vtierat s prepačeným do riti ... niesom taký typ človeka.
A Fanatik som ti písal že nebudem aktívny cez prazdniny... neviem ako vy ale stihali by ste chodit este za PC ? Chodím na futbal...chodil som na menšie brigady... potom som s frajerkou chodil do mesta len takto v meste s frajerkou som bol celý den... viem že vas to nezaujima ale pochopte ma... ze cez prazdniny je jasné a pochopitelne ze cez prazdniny sa mi aktivita znizila...

Fanatik napíš mi prosím ta na steame... ti to vysvetlím ak siniečo stoho nepochopil... bol by som rád ak by sa mi práva vratili.. ale ak nechcete.

Attack
Fanatik ani nikto z portálu neberte si to osobné to je len môj názor... budem rád ak sa mi práva vratia... a aktívitu budem mat 100 percent... ale cez prazdniny som fakt nestihal...

Fanatik
ok ptm steam .. nika bereme ta lock

Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
žiadosť o Admin práva na [color=#ff0000]DUST2[/color] Žiadosti o práva 1 07-08-2015 14:07
prava Žiadosti o práva 1 31-05-2015 17:35
žiadosť o Admina Žiadosti o práva 4 08-07-2014 15:06
Žiadosť o admin práva na zombie server :) Žiadosti o práva 4 14-03-2014 13:58
Admin Práva ZM Žiadosti o práva 15 02-03-2014 11:16
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia

Odveci odpoveď

Len prihlásení môžu hlasovať.

Výsledky