Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 14
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
xmR / Dust2
vacuL
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovany adminom: xmR
[AMXBans] Mozes sa stazovat na svoj ban na www.Maximumgaming.6f.sk
[AMXBans] Dovod: 'Schlad sa a potom sa vrat!'
[AMXBans] Dlzka: '10 minutes'
[AMXBans] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:1:466181'
[AMXBans] Tvoja IP: '178.40.208.251'
[AMXBans] =======================================

dobry den , admin xmR (HS) mi dal BAN na servery Dust2 ... nejde o BAN bolo to na 10 minut , ale ide o to zaco ... pisal som si s uplne niekym inym , nikoho som neurazal ani nepisal nadavky a admin mi napisal "nepis" ... tak som mu napisal ze kto sa bavi s nim ze preco place alebo nieco takym stylom a dal mi BAN ... idem mi len o to ze taketo vyuzivanie prav od adminov je voci serveru aj portalu dost negativne ... hram csko 6 rokov a na vasom servery som dost casto a frajer ma zabanuje za toto ??? ... a dovod schlad sa a potom sa vrat akoby som tam neviem co komu vypisoval a urazal ... ako nehnevajte sa ale toto je moc

tu je odkaz na ban ak bude treba dolozim screeny s konverzaciou ...
http://www.banlist.bluegame.sk/ban_list.php?bid=2000
najhorší z najlepších

hS
prosim ťa nevypisuj tu blbosti....niekto ta zabije a už do nho hneď do nho ideš...tak sa uvedom...a nebol som jediný komu si tam liezol na nervy..

hS
nabudúce si rozmysli čo budeš vypisovať..a bude všetko v poriadku Grin

vacuL
pocuvaj ma ty si presne typ admina ktory je nieco viac ked ma prava ... napisal som hracovi hmm <3 xmR alebo ako to ma ze je zoomer !!! ... to sa nemoze ? ... zato je ban ? ... komu som liezol na nervy ? komu som co pisal ? ... ty sa staraj hlavne na servery o hru a o vulgarnosti a nie o to co komu ja pisem ... pokial neporusujem pravidla (nadavky,kemp,urazanie) nemam co dostavat BAN ...ja nemam 15 rokov aby som sa tu o tomto vadil ale ide mi o princip vyuzivania prav ...a to robis ty ... daj mi dokazy , podklady kvoli comu si mi dal BAN !
najhorší z najlepších

Attack
Zdravím...

Ty sa stažuješ koli banu na 10 min... aha... Grin
Ja som ešte nevidel admina hS aby zneužival práva....
Navrhujem hS dodaj screeny ... ako nadaval... lebo takto to bude tvrdenie proti tvrdeniu... Smile

A ak doda hS screeny, a uvidím tam nadávky. Ja osobne ti predlžím ban.
A ak ti ide o princip.... proste nech doda ss... a hotovo...
A ešte niečo... neviem ako môžeš súdiť podľa veku... 15 ročný chalani maju väčší brain než 20 ročný... ale necham ta v tom ak si to myslíš je to tvoj nazor aj ked primitivny podla mojho nazoru.. Smile Angry

Fanatik
Attack ty nikoho neurazaj ... on si pvoedal svoj nazor a to moze kazdy ! .. a po 2 mam screeeny od vacul a poriesime to s bafkom
24.media.tumblr.com/tumblr_lu8y3qw5j51qejgz3o1_500.gif

vacuL
Do topicu sa vyjadrujú iba ľudia, ktorí sú priamo zainteresovaní do situácie a majú dôkaz o svojom texte. Server admin, prípadne HSA. Konečný verdikt určujú Hlavný admini ... to by si mal vediet ako admin vediet ATTACK !
najhorší z najlepších

xpT
VacuL tu nieje komunizmus ale sloboda prejavu Grin

vacuL
ja viem ale sak ked pise nezmysly co na to odpovedat ? Smile
najhorší z najlepších

Attack
Fanatik napísal:

Attack ty nikoho neurazaj ... on si pvoedal svoj nazor a to moze kazdy ! .. a po 2 mam screeeny od vacul a poriesime to s bafkom

Môžeš mi povedat kde som koho urazil? GrinGrinGrin

Attack
vacuL napísal:

Do topicu sa vyjadrujú iba ľudia, ktorí sú priamo zainteresovaní do situácie a majú dôkaz o svojom texte. Server admin, prípadne HSA. Konečný verdikt určujú Hlavný admini ... to by si mal vediet ako admin vediet ATTACK !

Ja som ten topic písal takže viem čo mám písat a nemám.

Fanatik
Ok doriesime to s bafkom lock
24.media.tumblr.com/tumblr_lu8y3qw5j51qejgz3o1_500.gif

Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
žiadosť o Admin práva na [color=#ff0000]DUST2[/color] Žiadosti o práva 1 07-08-2015 14:07
Žádost o práva na Dust2 - Schválené Žiadosti o práva 19 15-05-2013 15:00
CHeater Dust2 only Counter-Strike: 1.6 3 09-05-2013 17:46
Žiadosť o admin práva (Dust2) - Zamítnuto Žiadosti o práva 16 28-03-2013 19:07
Ziadost o Prava na Dust2 - Zamítnuto Žiadosti o práva 2 14-03-2013 18:14
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia

Odveci odpoveď

Len prihlásení môžu hlasovať.

Výsledky