Žiadosť o admin práva na Dust 2..
|
weserle |
Pridané 21-11-2013 19:18
|
Nováčik
Príspevkov: 3
Založený: 21.11.13
|
Meno - Miroslav
Vek - Mám 17 rokov
Nick na serveroch - Nick v hre veľmi často mením, ale môj momentálny nick je Wesserle_-
Nick na steame - ° Mirenečko
Steam ID - STEAM_0:1:76209338
Server, na ktorom žiadate o práva - Dust 2 *Zadarmo VIP*
Prečo by ste mali byť práve vy adminom - Som dosť aktívny. (Konkrétnejšie sa to dočítate nižšie). Mám nejaké tie skúsenosti s adminovanim. Nemám rád keď niekto kazí hru či už od vulgárnosti, neplnenie povinnosti, až po cheaty. Tento portál poznám už dlhšiu dobu dá sa povedať, že viem ako to tu u vás beží. /Poznám ho z čias ešte pred mojou cs pauzou a pred vaším pozastavením portálu./
Aktivita (koľko hodín denne ste aktívny) - V hre som aktívny 4-7 hodín. Na steame som takmer 24 hodín online cez mobil.
Niečo málo o mne - Ako som už v prvom a druhom bode spomínal volám sa Miroslav a mám 17 rokov. Pochádzam z menšieho mestečka ktoré nesie názov Považská Bystrica. Chodím na SoS. Medzi moje koníčky patri hlavne šport či už bmx, cvičenie, lyžovanie, sk8, basket a mnoho ďalších. Bohužiaľ som od všetkého na dosť veľkú dobu indisponovaný vzhľadom na to, že som pred pol rokom mal vážny pád,úraz na bmx. Nedá sa mi takmer nič robiť tak preto mám toľko času na CS ktoré je taktiež môj koníček. Som mierumilovnej, nie moc výbušnej povahy. Snažím sa všetky veci riešiť s rozumom a chladnou hlavou či sú to veci ktoré priviedol sám život, hry alebo čokoľvek iné.
Myslím si, že pre začiatok by toľko o mne stačilo. Ak by ste mali záujem sa o mne niečo viac dozvedieť tak sa spýtajte a ja Vám rád odpoviem. Prajem Vám príjemné čítanie. Prepáčte, ale trochu som sa rozpísal.
Dodatok/edit - Som na webe registrovaný chvíľu pretože môj starý nick a heslo čo som tu mal si už nepamätám. |
|
|
|
xpT |
Pridané 22-11-2013 13:23
|
CS 1.6 Admin
Príspevkov: 140
Založený: 22.06.12
|
myslíš že BOLO skôr vajce alebo BOLA skôr sliepka? a prečo |
|
|
|
Elysium |
Pridané 22-11-2013 15:52
|
Užívateľ
Príspevkov: 87
Založený: 19.01.13
|
Myslím že nejdříve byl Coky ... a jsem pro ANO!
Enjoy Bitches x)
ginajb4
gina457
|
|
|
|
weserle |
Pridané 22-11-2013 17:13
|
Nováčik
|
Nemám rád túto otázku čo si dal xpT, ale myslím spolu s Elysium, že najskôr bol Coky .. |
|
|
|
Coky |
Pridané 22-11-2013 22:30
|
CS 1.6 Admin
Príspevkov: 204
Založený: 17.09.12
|
Mám životnú pointu
Zabalenú v jointu
|
|
|
|
weserle |
Pridané 30-11-2013 17:19
|
Nováčik
|
Bafko alebo Fanatik poprípade ďalší majú v pláne a chuť sa vyjadriť?
Zlúčiť na december 03 2013 14:31:37:
Prepáčte ,ale ako sa tak dívam tak nemá to tu význam. Žiadsť tu mám už dlhšiu dobu a nikto sa nevyjadril aby som bol presnejši niekto z hlavných sa nevyjadril. Je fakt, že server admini sa vyjadrili za čo sa im chcem podakovať, ale ďalej sa nič nedeje. Každopádne Vám držim palce nech sa vám to podari rozbehnuť ako kedysi. GL&HF Tento topic môžete LOCK alebo DELETE. Ďakujem.
Majte sa tu pekne.
S pozdravom Wesserle
Zlúčiť na december 03 2013 14:33:01:
Prepáčte ,ale ako sa tak dívam tak nemá to tu význam. Žiadsť tu mám už dlhšiu dobu a nikto sa nevyjadril aby som bol presnejši niekto z hlavných sa nevyjadril. Je fakt, že server admini sa vyjadrili za čo sa im chcem podakovať, ale ďalej sa nič nedeje. Každopádne Vám držim palce nech sa vám to podari rozbehnuť ako kedysi. GL&HF Tento topic môžete LOCK alebo DELETE. Ďakujem.
Majte sa tu pekne.
S pozdravom Wesserle
Zlúčiť na december 03 2013 14:35:07:
S pozdravom Wesserle
Zlúčiť na december 03 2013 14:33:01:
Majte sa tu pekne.
S pozdravom Wesserle[/quote]
Upravil weserle dňa 03-12-2013 14:35
|
|
|
|
Fanatik |
Pridané 09-12-2013 16:43
|
Hlavný administrátor
Príspevkov: 490