Dobrý deň prajem.Pozdravujem celý tím. :-) Touto žiadosťou by som sa chcel uchádzať o post admina na only D2
-meno:Adrian
-vek: 15
-nick na serveroch: ejs
-nick na steame: kelo25801
-Steam ID: STEAM_0:0:54496140
-server, na ktorom žiadate o práva: Only D2
-Mám odohratých 777 hodin
-Niečo o sebe:Volám sa Adrian rád športujem a jazdím na biku a rád hram CS 1.6
-prečo by som mali byť práve ja adminom: S hráčmi a samozrejme aj ostatnými vychádzam dobre. Som kľudný,priateľský,veci riešim s chladnou hlavou,zhovorčivý keď niekto potrebuje pomoc veľmi rád pomožem.Gramatiku, typografiu veľmi dobre ovládam.S adminovaním nemám žiadny problem.A s AMX problémi nemám,skúsenosti mam chválitebné.Cs 1.6 hrávam 2 rok cheaterov od skillu rozoznať viem bez problémov!
-Aktivita: Moja aktivita je veľmi dobrá,denne hrávam 2-4 hodín cez víkend aj dlhšie .Na fóre samozrejme aktívny budem.
Vopred Ďakujem za vaše vyjadrenia.S pozdravom KeLo ;-)
Zlúčiť na november 13 2013 18:08:44:
KeLo napísal:
Dobrý deň prajem.Pozdravujem celý tím. :-) Touto žiadosťou by som sa chcel uchádzať o post admina na only D2
-meno:Adrian
-vek: 15
-nick na serveroch: ejs
-nick na steame: kelo25801
-Steam ID: STEAM_0:0:54496140
-server, na ktorom žiadate o práva: Only D2
-Mám odohratých 777 hodin
-Niečo o sebe:Volám sa Adrian rád športujem a jazdím na biku a rád hram CS 1.6
-prečo by som mali byť práve ja adminom: S hráčmi a samozrejme aj ostatnými vychádzam dobre. Som kľudný,priateľský,veci riešim s chladnou hlavou,zhovorčivý keď niekto potrebuje pomoc veľmi rád pomožem.Gramatiku, typografiu veľmi dobre ovládam.S adminovaním nemám žiadny problem.A s AMX problémi nemám,skúsenosti mam chválitebné.Cs 1.6 hrávam 2 roky cheaterov od skillu rozoznať viem bez problémov!
-Aktivita: Moja aktivita je veľmi dobrá,denne hrávam 2-4 hodín cez víkend aj dlhšie .Na fóre samozrejme aktívny budem.
Vopred Ďakujem za vaše vyjadrenia.S pozdravom KeLo ;-)
Upravil KeLo dňa 13-11-2013 18:08
|