Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 13
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
Liga
Attack
hm napísal:

stači na začiatok GrinDD

GrinGrinGrin nemôžem Grin proste je to dobrý nápad ale vravím že radšej nech budu plné servery a nech si ludia pokupuju vip..
Upravil Attack dňa 30-06-2012 10:46

Modra kravicka
Som ZA, verím že ľudia ktorý sú regnutý na stránke a aj hrajú na serveroch by mali hrať aj ligu ...Smile

Swejtyy
www.maximumgaming.eu

Prosim tu je liga

www.maximumgaming.eu
Attack
Asi tak Grin

emilko013
liga by sa hodila Pfft
smileygenerator.us/smileytags/links/1_79_301_59.0202155001344873364.gif

hS
ludia by si na ligu nasli..

Bafko
Ak dáme ešte 10 odberov tak ju budeme mať. m.youtube.com/use...=mv-google

www.bafrnec.eu
emilko013
Bafko to co je Grin
smileygenerator.us/smileytags/links/1_79_301_59.0202155001344873364.gif

Bafko
Keď tomu chalanovi zoženiem dosť odberov, pošle mi ligu.

www.bafrnec.eu
uberlowky
za 1. zly napad
1 dovod : Neskuseny admin team
2 dovod : Mala uroven portalu
3 dovod : Malo ludi na zaciatok aj na rozbeh
4 dovod : Liga musi byt vynimocna a popritom uchvatna
5 dovod : Hrala by sa len ked bude tu AntiCheat Wink
Na zaciatok som opisal PROBLEM tak sa riadte alebo robte co chcete Smile
Superman is Back Smile

tryskovy_kasparek
uberlowky.

1: Přijde mi to jako dobrý nápad (spestření)

2: Ne všichni jsou neskušení a pokud by se k lize nehodily, naberou se CHH přímo na ligu, kteří s tím mají nějakou praxi.
3: V tom máš pravdu,ale je třeba udělat reklamu, prospámovat že i maximumgaming má ligu (Je jasné, že liga nebude nijak velká)
4: Máš pravdu, ale to už záleží, co s tím webmáster provede
5:Máš pravdu,ale dá se to bezproblému zařídit

uberlowky
vsetko sa neda Smile pozri sa ked bude to ako ESL ano da Wink nabehne sem aj milion ludi z celeho sveta..ale podla mna uz LIGA je nanic
Superman is Back Smile

Attack
Ligy už niesu to čo bývali... Smile Skoro všetko zapnuté decka... a ja osobne si chcem zahrat.... ale je to dobrý nápad... len kto na to bude davat pozor...

tryskovy_kasparek
Tak ESL je jedna a myslím že druhá nikdy nebude (myslím tím že konkurence) .

Ale myslím že spousta hráčů uvítá i něco menšího. Přece jenom, každý si rád zahraje ligu apod. ale málo kdo, teda obyčejný smrtelník se vrhne na ESL.

Já bych byl spíš pro to, aby se do začátku udělaly CW/TG servery. Sice těch je taky všude jak namr...,ale 90% steameru, co mám v přátelích se baví po celý den tímto. Tímhle by nemusely zdejší hráči odcházet ke konkurenci,ale hrály by CW tady na maximumgaming. Postupem času, podle toho, jak by se chytli takové věci, by se usoudilo, zda má cenu rozjet takovouhle větší věc. Co se týče pro a proti, tak na CW serverech a celkově systému by nebylo tolik práce. Přecejenom, kdyby někdo tvořil ligu několik dní, týdnů a pak by na í hrál jen zdejší admin team, tak to by docela nasr...:/ Ovšem, tohle je pouze názor..

Attack
tryskovy_kasparek napísal:

Tak ESL je jedna a myslím že druhá nikdy nebude (myslím tím že konkurence) .

Ale myslím že spousta hráčů uvítá i něco menšího. Přece jenom, každý si rád zahraje ligu apod. ale málo kdo, teda obyčejný smrtelník se vrhne na ESL.

Já bych byl spíš pro to, aby se do začátku udělaly CW/TG servery. Sice těch je taky všude jak namr...,ale 90% steameru, co mám v přátelích se baví po celý den tímto. Tímhle by nemusely zdejší hráči odcházet ke konkurenci,ale hrály by CW tady na maximumgaming. Postupem času, podle toho, jak by se chytli takové věci, by se usoudilo, zda má cenu rozjet takovouhle větší věc. Co se týče pro a proti, tak na CW serverech a celkově systému by nebylo tolik práce. Přecejenom, kdyby někdo tvořil ligu několik dní, týdnů a pak by na í hrál jen zdejší admin team, tak to by docela nasr...:/ Ovšem, tohle je pouze názor..

Súhlasím stebou ... Smile

FnatiC
Jn s tym mas sakramentsku pravdu Grin
I am Sexy and I know it Grin
fn4t1c

Bafko
Odoberajte m.youtube.com/use...=mv-google nech máme ligu Smile

www.bafrnec.eu
juraj
koľko musí byť odoberateľov ????

Bafko
95

www.bafrnec.eu
tryskovy_kasparek
Chalani, já vám do toho opravdu nechci kecat, ale myslím že liga je trochu moc na tento portál atd.. Myslím, že kdyby se začlo popořádku, bude to jiné.

Myslím tím..

1)Začít CW/TG servery, při kterých uvidít, zda je nějaká možnost, že se liga rozběhne..

Když hned zřídíte ligu, dost možné je, že to bude jenom prázdná sekce, kterou nikdo nebude navštěvovanost. Ovšem, nemám ještě ani práva na to, aby moje slovo mezi HL.něco znamenalo, takže jen tolik. Popřemýšlejte nad tím, co bude a je. Myslím že skočit hned do takové věci jako je liga, je trochu sebevražda. Postupně, pomalu, by to bylo podle mého názoru rozumější.Wink

Prejdite na fórum:
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia

Odveci odpoveď

Len prihlásení môžu hlasovať.

Výsledky
Komentáre : 0
Archív
Odkazovač