Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 8
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
Ban za nic - Zamietnuté
mRTe
k1x beriem námietku, ale poviem ti ktomu uz len jednu vec. WH stým čo tu máme sa odhaluje tažko. Ja keby som mal wh tak na to neprideš ani ty. Len deti ktoré sa to učia a maju WH hraju tak, že nieje problem ich detekovať, ale pri steam hračovi, ktorý má už s WH dlhšie skúsenosti sa to dosť ťažko dokazuje. Ako som písal, som presvedčený o tom že mal WH, no dôkaz na to som nemal -pretože to nerobil tak aby sa to dao dokázať. Čo sa týka AB, priznám sa aj beriem zodpovednosť, ja osobne nepoznám spomalonie videí a identifikovanie podľa toho. Budem rád ak mi napíšes do správy navod na použitie.

krftwrk
natus napísal:

18Pfftožiadal som si odnich dokaz a nedodali tak prosim ta už nepiš lebo ma steba asi ****ne
19Pffto 1 zober si forestove video a spomal si to na 1/4 a uvdis mu ako mu to trha Smile
Po 2 : TO je prikazom cl_inxtrep 1
Po 3 : V pravidlach som si cital ze sa vip nemozu banovat Smile

cl_inxtrep 1 ??? to si co zapilil, je to prikaz cl_interp a ten v cs 1.6 neexistuje, je to prikaz pre cs:s pripadne cs:go

k1x
on si mysli, ze som v tomto novacik a hrajem CS 3 roky alebo co Grin...kamo, videl som rozne dema, a mne staci, ze si niekde stlacas F9 ci F6 ci ktore tlacitko to je...gun sama od seba netrha, a mozes mat hocijaky prikaz v cfg..btw: zaujimave, ze ked strielas tak dakedy uplny clear vystrel zo zbrane a inokedy male stotinove trhnutie Grin..mi chces povedat, ze kazdych 15sek si zadavas tie "tvoje"prikazy" do konzoly? Grin..ach, radsej daj uninstal, kedze nevies hrat cisty....bb NS

Bafko
Že vip sa nemôžu banovať, to si kde čítal mojko? Väčšiu somarinu som nepočul, ty si asi vážne chorý.

www.bafrnec.eu
Fanatik
Ked cches unban za VIP .. inak nic nebude
24.media.tumblr.com/tumblr_lu8y3qw5j51qejgz3o1_500.gif

natus
GrinDDDDDDDDDD ze ns mma 4 miestny steam id a hram to 8 rokov ty kinder posrany pot 1 v 1 cez esl wire ak vies co to je mojko racej to ty nehraj 5 cheathunterov povedalo ze to demo je ciste prosim nehraj to k1x a ten prikaz existuje je to skript ale ban za skript som nedostal takze prosim Bafko sam si chore decko

Fanatik
tak unban nebude lock
24.media.tumblr.com/tumblr_lu8y3qw5j51qejgz3o1_500.gif

Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
ZADOST O ADMIN PRAVA NA DUST! - Zamietnuté Žiadosti o práva 10 17-11-2013 12:40
unban - Zamietnuté Žiadosť o unban 5 10-11-2013 15:09
Fizzinka/Práva/D2 - Zamietnuté Žiadosti o práva 10 04-11-2013 19:26
Ziadost o Admin prava na De_Dust2 - Zamietnuté Žiadosti o práva 1 21-10-2013 21:31
Žiadosť o admin práva na COD4:MW # Save XP - Zamietnuté Žiadosti o práva 1 17-10-2013 16:06
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia

Odveci odpoveď

Len prihlásení môžu hlasovať.

Výsledky
Komentáre : 0
Archív
Odkazovač
Musíte byť prihlásený na prispievanie.