Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 31
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
Cabernet Sauvignonx
S1cler
Dobrý deň,chcel by som vám oznámiť že hráč Cabernet Sauvignonx mi dnes od rána nedal pokoj nadával,písal mi že mám odpojiť,to som ešte zvládol,nevšímal som si. ale bacha ja mám len jedne nervy! odtiaľ potiaľ--- ! začal metať smog predo mňa aby som nevidel a otravoval ma "knifom" týmto vás žiadam aby ste ho trestali "Banom"

"Cabernet Sauvignonx" STEAM_0:1:51629

Screen: http://ulozto.sk/...cZKw/l-bmp
Demo: http://ulozto.sk/...HoW4/l-dem

Demo stačí myslím Ďakujem.

Cabernet
lol ale z dema neni jasne ze som to ja to si hocikto moze dat moj nick a toto robit... Pfft

ReroSVK
Takto na servery otravuje väčšinu ľudí,nadáva im a pod.. Nevyhováraj sa, že to nie si ty. Len tak by si to nevymyslel a dal na fórum.

FnatiXC
Mal si dať screen nadavky a screen id inak myslím že by ste mali dať lock.
víš kdo ma mastný hlas ty čalaďo ?

zwelwex
Aj mňa už viac krát nepekne oslovil, všetko na serveri berem zo srandy, ale niečo už je moc, a tiež mi vadí, keď mi niekto hodí pod nohy smoke alebo keď do mňa seká knifom.

www.MaximumGaming.6f.sk
ReroSVK
Ako napr. ja Grin

zwelwex
Rero pamätáš keď sme boli na longu a ja som tam pred tebou skákal, a niekto dal doublekill Smile Myslím niečo také, ale veď ty vieš, že to bolo zo srandy Wink :*

www.MaximumGaming.6f.sk
S1cler
Tak ja vždy zabudnem screen SID ale myslím že na budúce to už nezabudnem Smile tak potom nič. ale ja tu nebudem protestovať aby ste mu dali ban ja som vám to iba oznamil nebudem sa tu h=adať je tu už na vás.

Prejdite na fórum:
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia

Odveci odpoveď

Len prihlásení môžu hlasovať.

Výsledky
Komentáre : 0
Archív
Odkazovač