Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 10
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
Zrusienie
Error404
Prosim zruste darovanie AP 1. podla mna by si kazdy mal nahrat svoje AP sam 2. kazdy pise iba daj mi AP pls dookola to iste sa pitaju 3. aj tak buguju svoje AP kovli tomu

xpT
No podľa mňa to nieje zlý nápad, ale pred tým ako sa to zruší mi pár pošlite xD

Error404
xD

Error404
a je to na ZM server

Bafko
Ja som za, ale keď príde niekto nový a nemá AP tak ho to nebaví ...

www.bafrnec.eu
Easy_
to je pravda ...

Error404
tak co jak se sa rozhodli??

Easy_
Za sebe bych to zrušil...

Error404
aj ja by som to zrusil to su dve hlasi xD dajte anketu na stranku :- )

Easy_
Wink

Attack
Počuvajte mám nápad, ak by sme mohli my "Admini" posielať AP hráčom takto by nikto nebugoval.... a admini určite obzvlaž nie. Mám namyslí že admin , by napíš tiež "/daj bafko 1000"

Ale obyčajným hráčom by sa to zrušilo i mne píšu vkuse Attack. daj ap... ako dam ale potom sam nemám GrinGrinGrin

Určite som Za.

GlAdIaToR
Souhlasím s Attackem :-) je to dobrý nápad :-)

Bafko
Ja by som zrušil aj goldeny, dá sa hrať aj bez nich. A k tomu Soldierovi -> ako zlacnel, každý druhý ho má a potom je tá hra o ničom keď ho nemôžete zabiť.

www.bafrnec.eu
Easy_
Já bych spíš goldeny zeslabil..

Attack
Bafko keď chceš zrušit goldeny treba dat zombikom max 3200 hp Smile Pretože len tak ho nedáš... Smile Ja by som chcel nejaký zm na XP... to by bola sranda... Smile napr. (Rychle prebijanie,rychle strielanie,Damage). Proste hrám niekedy na jednom servery kde mám aj vip... a nebudem ho menovat ale maju tam zm na xp a BB na xp... proste je to pecka Smile Ale to sa neda urobit len tak Grin

Attack
Vieš ale nemôžeš hovorit že sa neda hrat bafo... zober si tak si CT tak si ako prvé kúpiš Soldiera keď je mod (Swarm) . A potom gold... a zober si to takto že za T je to nuda priznavam... ale za CT je to dobré... Smile proste ja nwm.. urobte stým zombie čo chcete... hlavne, to nepokazte... Smile je to dobrý zm... a zurčite už nedavajte žiadne pluginy...

Error404
suhlasim s attackom na zaciatku co pisal zrusenie tich AP iba admini mozu 2. by sme mohli tie GOLDY zrusit a miesto nich dat nieco sôabsie ako napriklad SG jak je na inom serveri napr na ZM ... nepisem tak nejaku silnejsiu zbran ale nie take silne ako GOLD

RaVa
Sem taky pro aby se dávání AP zrušilo ale admini by mohly super nápad.
Kdo umí, umí kdo neumí čumí.
Jedna hlava jeden kill nejsem cheater ale skill.
smileygenerator.us/aerobanners/links/38_402_54_87.0800241001346189367.gif
badges.steamprofile.com/profile/default/steam/76561198056978503.png

Error404
to je uz iba na adminoch :- ) hl.

Error404
ok thx ze ste zmensili DMG Gold :- ) aspon hzned nekapu ZM a tahzie to je

Prejdite na fórum:
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia