Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 4
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 2 hosť(í)
 Vytlačiť tému
Upravy na Zombie.
Attack
Zdravím.

mám nápad pre menšie úpravy na zombie servery.

Takže prejdem rovno k veci.

Skoro nikto si nekupuje Soldiera, pretože stoji dosť vela AP (300).

Ak by ste mohli dať Soldiera naspäť na 100AP . (Viem že by boli bugeri, ale bolo by to aspoň lachšie pre adminov... z dôvodu- Keď som napr. vo specte a natáčam demo... tak proste nieje vidno ako bugol... hlavné nieje vidiet ako som vo specte čo píše....

Spawn ochrana- Je to dosť neprijemne , keď nejaký zm ma spawn ochranu neviem kolko to je sekúnd , 3-5 sekund vám stihne zombik zobrať približne 200 AP aj viacej keď sa podari dať zo zadu abo hs...keby sa dala ta spawn ochrana nejako skrátiť , alebo rovno odstranit...

INF granáty- Takže navrhujem aby Inf sa mohli hodiť za kolo 1x max. 2x.
Pretože ak mám napríklad 1000 bodov , za môžem kludne si hodit aj 10 inf... a zoberte si len takto že jeden hráč hodí 7 inf, druhý 10, tretí 5... Tak potom hráči len začnu nadávať a nadávať . Potom len zbytočne stoho bani dostanu...

Laser mina- Navrhujem aby ste zrušili laser mini, pre zm. Z dôvodu že často keď nieje na zm nejaký admin, alebo keď si zmením nick vždy vidím ako nejaký first abo normal zombie kempí v (campe) počká si kým prídu tam ludia a zničoho nič si tam da laser minu... a takto zabije aj polku CT... takže navrhujem zrušenie za zm, (laser minu).

/daj- ak je možné , dat to preč z dôvodu. že ludia cez to buguju... a ked je napr. admin specte a nevidí čo píšu hráči... tak potom jedine zisti tak že hrač si da RR (reconnect) . Navrhujem ak by si bafko, alebo ty Fanatik našli ten plugin alebo neviem ako sa to presné volá... že admin vidí čo píšu ludia vo specte, aj ked ho zabil zm,človek...alebo keď je vo specte v tom prípade by ste mohli nechat to (/daj). pretože už by nebol dôvod prečo... už by hráči podla mna menej bugovali....ak by vedeli že vidíme... čo píšu atd.

Tolko je odomna všetko... upozornujem to bol len návrh... ale podľa mna a viacerých hráčov čo tam hrávaju by bola kvalitnejšia zábava... A určite väčšia aktivíta na servery . A hl. ludia sa ma pýtaju že kedy bude EVIP,a kedy sa zruší spawn ochrana... napíšte mi to sem prosím...
-------------------------------------------------------------------------------------

tolko odomna všetko majte sa zatial. Smile

Bafko
Soldiera možno, to máš pravdu, ale nehrá sa dobre keď niekoho nemôžeš zabiť. Spawn ochranu necháme, lebo by sa nedalo hrať, keď by sa zm respawnol tak by ho hneď zabili a to by nikdy nebola nákaza. Lm, ct sú hlúpi, že cez to prejdú, ich chyba. To s daj som navrhoval aj ja, ale takto nenájdeme nových hráčov. Infy dáme drahšie a s tým chatom, ja vidím všetko, pozriem sa ti na práva.
Edit: Polovica vecí je nemožná, keďže nemáme AMX developera, čo by naprogramoval pluginy, nie je to tak ako myslíš, že klikneme a je to Grin

www.bafrnec.eu
xpT
INF granáty by som dal určite preč celkom alebo max. 1x za koľko na jedného playera ... spawn ochrana je dobra a keby nieje tak by tam ct s gold m4 čakali a spawn kill by dávali za sebou ... Laser mína je obmedzená na 1ks čiže vtom nevidím problém Smile

Easy_
Zdravím, Wink Souhlasím s Bafkem...Laser mini bych podle mě asi nechal..a tu spawn ochranu bych zkratil např. na 2 vteřinyWink

Attack
Bafko napísal:

Soldiera možno, to máš pravdu, ale nehrá sa dobre keď niekoho nemôžeš zabiť. Spawn ochranu necháme, lebo by sa nedalo hrať, keď by sa zm respawnol tak by ho hneď zabili a to by nikdy nebola nákaza. Lm, ct sú hlúpi, že cez to prejdú, ich chyba. To s daj som navrhoval aj ja, ale takto nenájdeme nových hráčov. Infy dáme drahšie a s tým chatom, ja vidím všetko, pozriem sa ti na práva.
Edit: Polovica vecí je nemožná, keďže nemáme AMX developera, čo by naprogramoval pluginy, nie je to tak ako myslíš, že klikneme a je to Grin

Ja nehovorím že máme nejake amx developera... ale tak soldiera by ste mohli dat aspon na 120 AP... Od začiatku to vadilo min. ludí ale ked su ct tak si to vynachvaluju... aspon toho soldiera keby sa dalo... pretože to je dost vela... bodov...

GlAdIaToR
Souhlasím s Attackem ty INF,Spawn ochrana zkrátit Smile a taky nevidím co píšou mrtvý bafo prosím podívej se na to Smile

Bafko
Fanatik hovorí že by to mal vidieť každý.

www.bafrnec.eu
Fanatik
Takze .. takto Soldier je uz za 150 AP ... Inf sa neda nastavit ze bude ho mat iba 1 a teda 1 hrac .. lasermina sa da nastavit ze budu mat iba CT ale nwm comu to je dobre,Spawn ochranu mozem dat na 2 sek to daj mozem dat prec .. takze takto odomna
24.media.tumblr.com/tumblr_lu8y3qw5j51qejgz3o1_500.gif

Attack
Tak ako viacerým adminom nejde chat... ked sme napr. vo specte. Nevidíme čo píšu tí hráči..

Easy_
Mám ještě Jednu připomínku, mohlo by být NEKONEČNOnábojů..."myslím to tak , že by se nemuselo přebíjet Wink"Děkuji za přečtení Wink)

S pozdravem Easy_

Easy_
A ještě by se mohla zvýšit viditelnost

Bafko
Viditeľnosť určite nie, na zm by si mal vidieť max 2 metre pred seba. Lm nechaj obidvom teamom, inf daj drahší, spawn ochranu nechaj tak ako je, keď sa pri spawn postaví nejaký "inteligent" s goldenom, zm nemá šancu. Nekonečno určite nie, potom by to už nebolo zm.

www.bafrnec.eu
Easy_
ok Wink newa Pfft

Attack

N1 avatarGrin

Easy_
Grin

Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Žiadosť o admin práva na zombie server :) Žiadosti o práva 4 14-03-2014 13:58
Žiadosť o Práva na Zombie... Žiadosti o práva 4 27-02-2014 21:02