Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 16
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
DUST2 - Zamietnuté
Modra kravicka
-meno: Modra Kravicka
-vek: 15
-nick na serveroch: Modra kravicka
-nick na steame: Modra kravicka
-Steam ID: 0:1:600271
-server, na ktorom žiadate o práva: Only Dust 2
-prečo by ste mali byť práve vy adminom: Prečo JA?? Tak preto že ovládam amx na 95 , bol som admin na viacerých serveroch, chcem pomôcť TOMUTO Portálu aby tu neboli Cheatery. Smile
-aktivita (koľko hodín denne ste aktívny) : aktívny som okolo 6 hodín denne.Pravidelne som aj na TS3
-niečo o sebe : Niečo o sebe čo vám poviem .Rád športujem-hrám futbal, moje záľuby vo voľnom čase-futbal,CS,

Menši info pred chvíľou som dostal na 1hod ban od Attacka že neviem hádzať flash. 4o k tomu má dodať hrám ESL versus to znamená že flash hádzať viem a j za to už nemôžem že my niekto v letí predo mňa a blokne ma a potom to hodím zle. Toľko na moju obranu.

S Pozdravom Modra kravicka, Za odpoveď vopred ďakujem

mRTe
Napíš mi do správy zoznam tých serverov na ktorých si pôsobil, díkes.

Bafko
Ja osobne som ťa ešte nevidel.

www.bafrnec.eu
Attack
Ja som ho videl a nič nerobil len flashoval Team... tak dostal banik. Zamna nie.

Modra kravicka
No je to možné lebo keď som tam bol tak tiež som ťa nevidel,nehovorím že nechodíš na servery

Modra kravicka
Attack iba raz som flashol Smile ale ako myslíš

Attack
No spectoval som ta, a aj na to som volal kamarat cez steamko že flashuješ team. a nefleshol si ma raz... bolo to 3-4x Aspon keby si napísal "Sorry nevidel som ta" vtedy napíšem len v poho... ale ty nič.

Modra kravicka
Tak mohlo sa stať tam potom sorry asi som ťa naozaj nevidel
ale väčšinou ste my tam vbehli ,tak sorry potom

Attack
Nie ako ja som možno vbehol do tvojho flashu 1x... max. ale to je jedno... neriešme flash ale tvoje práva Smile

Attack
A práve som si došítal celu tvoju žiadosť .
To na konci neviem čo ti je abo čo si robil... ja som ta určite nevbehol ako môžem vbehnut ked som za tebou??Grin Hadzal si flashe 2 na schody a tam som vobec nevbehol ty si ho hodil uplne zle 1 krat som nechal tak ale 2x nie.

Modra kravicka
okej neriešim to už od teba mám nie počkám si na ostatných

CuCu
nie, nevidel som ťa na serveri ani raz a to som tam často, dalšia vec, našiel som dva bany, na tvoj steam ID, za nevhodné správanie, toť vše odomňa, NIE ..
ČuČu

Modra kravicka
za nevhodné správanie ,prosím môžeš my to poslať .. Smile

CuCu
SteamID, STEAM_0:1:600271. SteamCommunity ID, 76561197961466271. IP adresa, skrytý. Typ banu, SteamID. Dôvod, ukludni sa ... Vykonaný, 08 Jun 2012 //// http://amxbans.52331-1452.crew.sk/ban_list.php?site=20 a plus tuna http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=31280
ČuČu

Modra kravicka
aha to myslíš bolo to trochu ináč ale to sa my teraz nechce vysvetľovať počkám si na vyjadrenie od MAJITEĽA čiže fanatika

CuCu
ja som len napísal čo som našiel, nič nemusíš vysvetlovať, pokiaľ to neni perma za cheaty .. ok počkaj si ..
ČuČu

Modra kravicka
okej Smile

Bafko
Adminov je na d2 už dosť, plus tie bany a to že som ťa ešte nevidel, za mňa nie. A ostatní admini sa tu vyjadrujú preto, lebo každý má právo vybrať si svojho nového "kolegu", takže aj ich hlasy to ovplyvňujú.

www.bafrnec.eu
Modra kravicka
Okej ja som sa už s CuCom na steame o tom bavil,a to že je veľa adminov na D2neže som tam dosť často a videl som tam zatiaľ iba attacka,mrteho,a cucuho-ale to už je nepodstatné ale rozmýšľal som že keď bude ten novy server tak na tom to potom napíšem znovu

Modra kravicka
tak ako?? hej či nie?? Smile

Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
žiadosť o Admin práva na [color=#ff0000]DUST2[/color] Žiadosti o práva 1 07-08-2015 14:07
ZADOST O ADMIN PRAVA NA DUST! - Zamietnuté Žiadosti o práva 10 17-11-2013 12:40
unban - Zamietnuté Žiadosť o unban 5 10-11-2013 15:09
Fizzinka/Práva/D2 - Zamietnuté Žiadosti o práva 10 04-11-2013 19:26
Ziadost o Admin prava na De_Dust2 - Zamietnuté Žiadosti o práva 1 21-10-2013 21:31
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia

Odveci odpoveď

Len prihlásení môžu hlasovať.

Výsledky
Komentáre : 0
Archív
Odkazovač
Musíte byť prihlásený na prispievanie.