Zdravím,
už mě znáte ze serveru CoD4:MW mám tam už práva,slyšel jsem,že nemáte moc adminů na AWP,takže rád bych vám poml tím ,že bych tam hrál aspoň bych si natrénoval awp,tady máte tedy informace o mě .....
-meno - Matěj Štorek -vek - 15 -nick na serveroch - stinxoff e< da faq ! , Matysek <3 -nick na steame - stinx122 -Steam ID - STEAM_0:0:58096431 -server, na ktorom žiadate o práva - AWP
-prečo by ste mali byť práve vy adminom - Protože jsem slyšel ,že tam nemáte moc aktivních adminů a chci vám výpomoci .. (nechci tu psát kraviny jako stop cheatingu ! atd. )
-aktivita (koľko hodín denne ste aktívny) - 2-8 hodin.. -niečo o sebe - amx umím na 90 % CSko hraju už třetím rokem (ligu a na steamu hraju rok) byl jsem admin už na jednom portálu,byl jsem tam admin na HnS a D2 amx ovládám tak na 90-95% , teď si často zahraju public,dm,cod,aim a třeba i awp,hraju teď už častěji 4fun cw na sft,hraju ještě Dotu,Lolko,Minecraft,Fifu a ještě na internetu Goalunited...chodím na ZŠ do 9.třídy,hraju florbal,šachy,poker a někdy i fotbálek