Zdravím,
už mě znáte ze serveru CoD4 MW mám tam už práva ... slyšel jsem,že nemáte moc adminů na AWP.. rád bych vám poml tím ,že bych tam hrál aspoň bych si natrénoval awp ... .... tady máte tedy informace
-meno - Matěj Štorek -vek - 15 -nick na serveroch - stinxoff e< da faq ! , Matysek <3 -nick na steame - stinx122 -Steam ID - STEAM_0:0:58096431 -server, na ktorom žiadate o práva - AWP -prečo by ste mali byť práve vy adminom - Protože jsem slyšel ,že tam nemáte moc aktivních adminů a chci vám výpomoci .. -aktivita (koľko hodín denne ste aktívny) - 2-8 hodin.. -niečo o sebe - CSko hraju už třetím rokem (ligu a na steamu hraju rok) byl jsem admin už na jednom portálu ....,byl jsem tam admin na HnS a D2 amx ovládám tak na 90-95% ...., teď si často zahraju public,dm,cod,aim a třeba i awp ...hraju teď už častěji 4fun cw na sft ....,hraju ještě Dotu,Lolko,Minecraft,Fifu a ještě na internetu Goalunited...chodím na ZŠ do 9.třídy ... hraju florbal,šachy,poker a někdy i fotbálek
Tímhle bych chtěl poděkovat za vás často a přeju vám Veselé vánoce a šťastný nový rok