Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 8
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 2 hosť(í)
 Vytlačiť tému
ziadost o admina - Zamietnuté
warwick
mam 15 rokov a chcel by som vám pomôcť hráčom ale aj vam na vašich serveroch. na hre sa volám warwick. AMXMOD poznám na 100%. Ešte nikdy som nebol adminom. a na vašom zombie modu som pripojeni 4 az 5 hod niekedy aj 3 hod.
Steam ID: neviem ake mam ale steam mam ale tam sa inak volam ale chodím cez iné csko.
A ako admin by som nedával hoci komu bani. ja bani dávam iba hackerom alebo cheatrom ale aj za porusovanie pravidiel.

Ale prepáčte za pravopis mam trochu problémy s gramatikou.
Upravil Energyx dňa 17-09-2012 18:16

k1x
nemas steam, amx urcite neovladas na 100 percent, kedze si v zivote nebol adminom..ani ja nemozem povedat, ze ovladam na 100 percent, lebo su tam daktore prikazy, ktore ja osobne nikdy nevyuzijem na puboch...dalsia vec..uz mi len to nesedi, ze sem das skype s celym menom tvojej mamy...je tazke si vytvorit novy ucet?...u mna mas NIE

Vevo
Přesně K1x za mě taky NE

xpT
Zasmial som sa... NIE

Energyx
NIE
Have No Fear I Am Here

maximumgaming.6f.sk
warwick
tak mi neverte ja mam amxmod na hre pre jedného hraca a tam hravam zombie mod a na zombie mode mam ammo packs ale nedal som si este plugini lebo na plugini nemam cas ale mam stranku kde je vela pluginou na zombiemod a pomohol bi som vam na tich vasich zombikoch ale ked to nechcete tak mate smolu aj bi som vam dal stranku ale ked ma neprijmate tak mate smolu kontakt na mna mate na steame sa volam r0yA1 3aG1e | warwick steam id si este zistim a napisem vam ten steam id. inak zatial cawte

warwick
a co zo skype je tazke lebo uz na skype mojej mamy mam vela kamosov

warwick
a tu mate steam id STEAM_0:1:16913188

warwick
inac skype je moj len prihlasovacie meno na skype mam erika.slovakova, lebo tu mam vsetky kontakty , tak kvoli tomu si nechcem vytvorit ucet

BORc96
To kmusíš k tomu vypisovať 300 komentárouv ?! slabá žiadosť za mňa máš jasné NIE

warwick
tak prerobim celu ziadost odznova

Vevo
už jenom ten tvůj pravopis PluginY a ne pluginI
+ myslim si že hl.admini jsou dost schopný aby si pluginy našli sami nebo udělali svoje.

warwick
ja viem pohnojil som to uplne

Energyx
Máš pravdu. Už nič nepíš prosím.
Have No Fear I Am Here

maximumgaming.6f.sk
Vevo
No .. Myslim že je to jasné a můžeš energy LOCK Smile

Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
žiadosť o Admin práva na [color=#ff0000]DUST2[/color] Žiadosti o práva 1 07-08-2015 14:07
žiadosť o Admina Žiadosti o práva 4 08-07-2014 15:06
Žiadosť o admin práva na zombie server :) Žiadosti o práva 4 14-03-2014 13:58
Žiadosť o Práva na Zombie... Žiadosti o práva 4 27-02-2014 21:02
Žiadosť o práva na De_Dust2 server Žiadosti o práva 3 21-02-2014 23:56
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia

Odveci odpoveď

Len prihlásení môžu hlasovať.

Výsledky