Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 9
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
awp
BORc96
Čaute.Navrhol by som aby na D2 mali aspoň 3 hráči s teamu alebo len extravip AWP...Podla mňa je to dobrý nápad lebo na D2 ma "každý druhý hráč" AWP . . . za odpoveď vopred diki Smile

MeTiu
no bol by som za aby mohli mať awp evip+plugin na obmedzenie awp v týme
HATERS GONNA HATE,SANTA GONNA SKATE

BORc96
Radšej by to mohlo byť že len evip by mali to awp aby hráči si kupovali to evip a mohli by tím získať to AWP Smile

Energyx
Podľa mňa to je dobrý nápad.
Have No Fear I Am Here

maximumgaming.6f.sk
k1x
podla mna nie, lebo takto si odradite hracov..za to, ze vela ludi nevie hrat s awp tak uz placu...gun ako gun...nemalo by sa nic odobrat

krftwrk
tiez som za, ked nakupi 10 hracov awp tak to rovno premenovat na awp server

Bafko
To máte jedno. Keď je awp, tak tam nebudú hrať ľudia ktorí to s ním nevedia a keď tam nebude, nebudú tam hrať tí, čo s ním hrať vedia. A keby to dáme na evip, odišli by obe skupiny, lebo by väčšina neminula peniaze, takže tí by odišli a keďže by nejaké awp este ostali, odišli by aj tí druhí.

www.bafrnec.eu
mRTe
D2 je dĺa môjho názoru nastavená super, žiadne veci by som nemenil, požiadal som Fanatika o to aby keď niekto kempí začal chrápať a mal ešte hráčovi tmavnúť obraz, čo sa podarilo na 50 % Grin a to tak že len chrápe. Ďalej som ho požiadal o skiny zbraní, ktoré budú čoskoro dostupné pre EXTRA VIP.

k1x
skinny do zbrani by som nemenil z toho dovodu, ze to bude kazdemu tahat, a druha vec, skinny su zakazane na ligach...

Bafko
To bude len na našich serveroch, tvoje skiny na iných serveroch to nezmení.

www.bafrnec.eu
Prejdite na fórum:
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia

Odveci odpoveď

Len prihlásení môžu hlasovať.

Výsledky
Komentáre : 0
Archív