Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 17
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 2 hosť(í)
 Vytlačiť tému
HNS
majko
On my da ban za reconect?
Po 1 to nieje zakázané
A po druhé som tu pisal že si zmrne cs a musim sa napojiť znova ...
Dosť hlúpe dať takemu hračovy práva, ban za reconect je na dr a nie na hns ked mi to laglo ..

Admin Ugo

uGO
Všeobecné pravidla HnS platí i pro adminy , Nazdar .
www.smileygenerator.us/charsigns/links/732_022_27_871.0834689001344873451.gif

Attack
RR pokial viem je zakazany neviem kde ziješ.
A toto si vyriešte vy admini... to je vaša blbost že sa tu banujete ako... Smile Ako mna pán admin "mrTe" slapuje... ževraj Txt... ale už to neroví sme si to vysvetlili.... to radím urobte aj vy... nemôže byt normalny team... ked sa admini medzi sebou hadaju a banuju ako "deti" . Nabuduce ugo poprosím vysvetli mu .. abo napís mu na steame a hned nie ban... To okamžite ked niekto kempi napr. na spawne.. asi by ste to hned banovali... najprv kick vždy. Ako upozornenie a nie hned... a ty majko už prestan robit blbosti na hns... videl som čo robíš... idem ti na ns a ty sam porušuješ pravidla.. ešte raz natočím a máš po pravach .

xpT
Attack akože sorrry ale asi nevidíš čo píšeš lebo podľa mňa je fakt CHORÉ aby admin vysvetľoval adminovi pravidlá a je smutné, že to nevie.

majko
http://maximumgaming.6f.sk/viewpage.php?page_id=2 je tam reconect?

Attack
Však na všetkých serveroch je zakazane !!! a majko už bud ticho lebo ked som počul tvoj hlas...

Attack
už vás adminov nerieším apsolutne...

Attack
Fanatika som sa pýtal davnejšie cez steam este ked som bol len na zm admin... že či je ban za RR povedal hej.

majko
kde si počul môj hlas? očom hovoríš? nechapeš že mi to laglo odpojilo ma pripojil som sa a dal mi ban? čo kde si počul môj hlas očom hovoríš?

Attack
Ja som sa opýtal či je ban za rr fanatika povedal "áno" tak ja to banujem.

xpT
...

Attack
....Grin

Prejdite na fórum:
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia

Odveci odpoveď

Len prihlásení môžu hlasovať.