Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 1
Užívateľov Online: 0


Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: Esberoose
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
SŤAŽNOSŤ NA ADMINA
Majlo
Dobry večer, chcel by som sa sťažovať na admina "prdel is low" WTF !!!, lebo hráčovi, čo zaspamuje celý server svojim serverom a ešte má aj svoj portál v mene, nedá ban. Ale zato kamošovi, s ktorým má osobné problémy musí dať ban za kemp, keď vôbec nekempil. Je to veľmi nesprávne, ešte keď mu píše celý server, aby dal ban spamerovi, že to každého hnevá, IGNORUJE každého. Zrejme to spamoval jeho nejaký kamoško Smile TAKTO SA ADMIN SPRÁVAŤ NEMÁ.
Upravil Majlo dňa 19-10-2012 21:01
 
sajlon
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovany adminom: prdeLOW!
[AMXBans] Mozes sa stazovat na svoj ban na www.Maximumgaming.6f.sk
[AMXBans] Dovod: 'nebrec'
[AMXBans] Dlzka: '1 hour'
[AMXBans] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:47512568'
[AMXBans] Tvoja IP: '95.102.249.236'
[AMXBans] =======================================

už dlhšiu dobu mám problem z adminom mončičák. začnem asi tým že pred chvílou ma zabanoval po menšej hádke na dust2...boli sme 2T a proti nám asi 6CT točili sme to z kát cez T spawn späť lebo sme boli utláčaný CT v tom víde z kat admin prdeLOW a dostane ako vždy buletku medzi oči Grin hned mi napisal že: ''este raz budes na tom spawnu a letis curaku'' napísal som mu nech neplačká ako vždy ked ho niekto zabije ....o 5 sekund ban..predsa je tam kempmeter a nemal som viac než 15%...hádam tam nebudem stáť pred tými katami a čakať dokedy mi niekto dá hlavu predsa ...je to taktika kedže mončičík nikdy nehral cwčko alebo gathera takže o tom nemôže vedet nič ...totálny publickár, ja nemám proti nemu nič a ten ban si kludne odčakám ale ked už príde na server koder alebo spamer tak nech ho primerane banuje nie že celý seerver píše že tam je spamer a admin prdeLOW sa asi ani na ten chat nepozre a ešte že ked je wallhacker alebo aimboter tak sa aspon do toho spektu presuň prosímťa lebo už tam hrám asi týžden vkuse a dal si 2 bany dokopy aj z mojím udajním kempom...fakt asi amx moc nepoznáš všetko čo vieš je resetnúť kolo tesne pred koncom kola ..myslím že Nika alebo Natalia tam robia väčší poriadok než ty ...skonči z tým cskom prosímťa lebo už ti to moc škodí asi
 
elemeNt
ahojte hravam na vašom servery už dosť dlho a všimol som si spravanie jedneho vašeho admina je ako by som to povedal nulove.... pretože pred chvilkou som bol na servery a vaš admin taktiež meno ma: prdel is low mončičak bol tam jasny spaming na servery sme mu všetci pisali nech mu da banned a on proste nič IGNORE !!! takto sa ma spravať admin ?????? no nie ja si myslim že každy admin ma povinnosť udržiavať poriadok na servery či je to zombie pub d2 atd.... tak by som vas mile rad požiadal o odobratie prav tomuto adminovy.... pretože to nema buducnosť takto... + vam chcem napisať ešte že prave tento vaš admin prdel is low nerieši tych čo treba... ale rieši si osobne problemy s hračmi ako napriklad riešil neaky problemik so sajlon čiže si to stym vašim adminom neak vyriešte dakujem Smile s pozdravom elemeNt
 
moncicak is prdel
tam nebola ziadna hadka ja som ti uz viackrat pisal aby si sa nezdrziaval na tom spawne pisal som ti to asi 5 krat neviem ci to nedookazes pochopit alebo ako ze T na spawne nemaju co robit mas nakupit a ist polozit ja ti napisem nekempi a ty odpises je tu camp meter nestaraj sa hm faj napidem ti znova a odpises NEBREC tak potom sa cuduj ze mas ban a este sa aj stazujes sa nauc spravat najskor
 
sajlon
napísal si mi to raz a nič také som ti nepovedal že je tu kempmeter ..hovorím ti išlo o taktiku tvl a chcel osm ist na long a aj bomba bola niekde v tých miestach takže ja sa správam slušne Smile
 
catveR
Áno každý admin upozorňuje 5-krát určite áno čo ja som hneď dostal ban po 1 upozorneni a moose citujem,ja som ho 5-krát upozornil to neviete nič ine len sa vyhovárať o 5-krát upozorneni.
Fox^ReaL. Angry
 
Monko
catveR ty už zavri hubu a nestaraj sa do všetkého.Už ti aj Fanatik písal že bany dlhšie ako 24hodin neriešia, tak do zadku čo tu teraz zase oxiduješ?Nestačilo ti?Ty a práva?Ak ti dajú tak tu končím a končím tak isto aj s Cskom.
0 v reale, 0 v csku. Pfft Tešilo ma jednotky.
 
catveR
wtf ? akože chlapče nechápem ťa čo tu splietaš o práva mohol by si mi to vysvetlic ? Monko...
Fox^ReaL. Angry
 
Majlo
Prdel, mna nasralo len to, že celý server tam pisal, že je tam spamer a bolo ti to uplne jedno a MUSEL si si to všimnuť, ešte aj v mene mal svoj portal... Mne je jedno, či tam niekto spamuje, je to iba vaša konkurencia ale ja si chcem poriadne zahrať a nie každu sekundu vidieť "pod si zahrať pod si zahrať..." Keď to tam nenaspamoval 200 krat tak ja neviem...
 
Monko
http://maximumgaming.6f.sk/forum/viewthread.php?thread_id=397 Tretia odpoveď v téme citujem: "Ja keď budem steam tak si tam môžno po pýtam práva ešte neviem ale keď áno tak tam bude poriadok."
0 v reale, 0 v csku. Pfft Tešilo ma jednotky.
 
catveR
Možno je možno Wink
Fox^ReaL. Angry
 
catveR
A ešte neviem čo ti namne vadi...
Fox^ReaL. Angry
 
FnatiXC
Zbitočný spam Catver a Monko..
víš kdo ma mastný hlas ty čalaďo ?
 
Monko
Vadi mi to na tebe, že do hoci akej témy sa pozriem vždy tam je tvoj zadok.Napr. žiadosti o práva, to je iba čisto administratívna záležitosť nie hráčska ani verejná.Už máš aj pekné ocenenie a to "Spam" a to je hlavný problém u teba :-) Nič iné, ale keď idem na web, chcem pozerať na diskusie a nie na tvoje bezvýznamné vety.
Upravil Monko dňa 19-10-2012 21:49
0 v reale, 0 v csku. Pfft Tešilo ma jednotky.
 
Monko
Mňa ideš nazývať spamerom? :-D Mám napísaných 20 príspevkov aj to z toho asi iba 4-5 z tohto mesiaca iba ku sťažnostiam, raz zavítam na web niečo začnem riešiť a hneď som spamer? No toto sú mi veci.Bay :-)
0 v reale, 0 v csku. Pfft Tešilo ma jednotky.
 
Vevo
Monko přesně Smile catveR v každý témě je náký dementní koment od tebe. Už i mě s tim sereš.

EDIT: catveR pěkný ocenění Smile
 
catveR
Ako že dementní ? napr. ?
Fox^ReaL. Angry
 
Monko
1. "musíš s fotit steam ID lebo čo keď si tu dal niekoho iného ID ?" edit: Zase demencia, kedže je to zase vec pre adminov.
2."Taže chceš už na AWP ? ) ja som za áno treba tam admina )"
edit: taký istý ako hore Pfft hneď dve.Cmuk zlatko.
0 v reale, 0 v csku. Pfft Tešilo ma jednotky.
 
catveR
Monko čo to !!! ? čo je natom že som mu dál Áno ... ? na AWP trebalo admina aj kec som ho tam nevidle ... sam Fanatim povedal že aj nie admini môže nepísať áno alebo nie tak prečo nie ? prečo by som nemohol byť aktívni na webe prosím vysvetli mi to (1) kec tam nebol admin tak som mu to napísal ja,prečo by som nemohol ja čo je natom čo je admin a čo je hráč ? admin ma práva a ma sas taraťo server ale hráči môžu chodiť na web a pśať na čo by to tam potom bolo na server iže Prite navštivit naš Web Maximimgaming ? dajak tak ?? tak prosím nerob zo seba múdreho a ne staraj sa omňa ale o to kde si admin!
Fox^ReaL. Angry
 
FnatiXC
Dajte Lock. naj sa tu nehádaju ako 10 ročné deti.
víš kdo ma mastný hlas ty čalaďo ?
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
žiadosť o Admina Žiadosti o práva 4 08-07-2014 15:06
žádost o admina Žiadosti o práva 2 09-02-2014 16:49
Žiadosť , admina - Zamietnuté Žiadosti o práva 17 11-06-2013 16:17
Sťažnosť na admina Sťažnosti na CS 1.6 adminov 5 09-06-2013 17:16
Žiadosť o post admina - Deathrun-Zamietnuté Žiadosti o práva 16 29-05-2013 23:02
Partneri
Anketa
Majte sa ľudia :)

Aj vy

Veľa štastia

Odveci odpoveď

Len prihlásení môžu hlasovať.

Výsledky
Komentáre : 0
Archív
Odkazovač
Musíte byť prihlásený na prispievanie.

22-07-2023 23:56

21-07-2023 22:46

18-07-2022 11:08

19-10-2021 10:52

24-09-2021 02:03