Ahojte.. chcel by som poprosiť či by sa nenašlo jedno miesto admina na only dust2 .
Na Vašom servery hrávam pomerne dlho a denne hrávam tam pod menom Krvilacna Babicka ^ alebo sem tam ProtectioN ?!
-meno : Protection
-vek : 21 v decembri 22
-nick na serveroch : Krvilacna Babicka ^
-nick na steame : protection471
-Steam ID : STEAM_0:0:55253380
-server, na ktorom žiadate o práva : only dust2
-prečo by ste mali byť práve vy adminom : Dokážem rozoznať cheat od skillu, amx nemôžem napísať že ovládam na 100% pretože na 100 % ho neovláda nikto ale v axm som doma
-aktivita (koľko hodín denne ste aktívny) : 4-6 hodín
-niečo o sebe:
Pochádzam z Bratislavy no momentálen bývam v Leviciach. Som podnikateľ takže pracovať nemusím . tobia to za mňa ludia Robil som admina na dosť velkých portáloch nebudem menovať kôli reklame. dokonca som sám mal portál .. ale kôli nedostatku času som ho musel zrušiť .
Upravil Energyx dňa 09-09-2012 12:10
Metiu uz sa uvolnilo jedno miesto lebo som jedneho vyhodil ... ale k veci mas novy steam ? alebo furt pouzivate s nikou ten isty ? ak ano tak prava budu problem co ked ich bude ona vyuzivat ak nie zobral by som ta
Edit: levican kusok odomna presne pol hodka xD
Ano mám nový resp momentálne mám 4 steamy ale hrávať budem už len na tomto . . a ten čo má nika.. ten som jej dal už nastálo kedže som kúpil noveé a Metiu nehovor že si ma tam nevidel.. ked si tam aj dnes hral .. skor ja ťa tam vidím raz za pol roka ..