Navigácia
Kto je Online
Hostí Online: 5
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 1289
Najnovší užívateľ: IgraNix
Partneri
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů AMX Mod X PHP
Facebook
Čítať tému
Kto je tu? 1 hosť(í)
 Vytlačiť tému
Žádost o post Hl.admina
uberlowky
Attack napísal:

uberlowky napísal:

P.S. pri 3 serveroch este aj "negramotny" vladze dajak utiahnut portal...no pri 15+ serveroch uz to nieje len o tom ci vladze ale ci ma naladu aj ked ho nasere 1000 ludi a popritom musi davat pozor na svojich adminov a rozvijat portal Smile

Ale on nieje negramotny ! Vieš?!

Klud 14 rocny

Razor
To by stačilo, skončite skor ako sa začne hádka, kvôli tomu zanikal starý portál, hádky, neaktivita, každí ****al nato

tryskovy_kasparek
Uborlowky: Trochu nepobírám, sice sem pochopil Tvuj komentář, ale nepochopil jsem proč mu píšeš "klud 14ročný" Nic neřekl, jen ti napsal že nejsem negramot.

uberlowky
tryskovy_kasparek napísal:

Uborlowky: Trochu nepobírám, sice sem pochopil Tvuj komentář, ale nepochopil jsem proč mu píšeš "klud 14ročný" Nic neřekl, jen ti napsal že nejsem negramot.

vsak dobre viem ze niesi negramot ale nepaci sa mi tu ze naberaju 14 rocnych co by som chcel na 18+....

Razor
uberlowky a ty máš 18 ? má tu okrem mňa a kašpara vôbec niekto viac ako 18?

tryskovy_kasparek
Držte se témy, zbytečné rozhovory si nechte do shoutboxu Grin

Razor
kašparek noví ufóni GrinGrinGrinGrin

uberlowky
Razor napísal:

Chlapce ty mne vykat mozes Wink

tryskovy_kasparek
Uberlowky: Myslím že attakovi je 15let. Myslím že věková hranice 15+ je OK. Protože když se změní hranice na 18+, tak pomalu každý druhý by tu nebyl, nemohly by se pomalu ani nabrat admini, protože moc "chlapů a žen" csko nehraje a pokud už hrajou, mají jiné starosti než adminovat servery.

Ovšem toto vše nezáleží na mě, jsem pouze žadatel Smile

tryskovy_kasparek
A především mne zajímá váš názor na mě a na moji žádost. Smile O zbytku pak můžeme pokecat na steamuSmile

Razor
uberlowky napísal:

Razor napísal:

Chlapce ty mne vykat mozes Wink

Lol, inak, kde zistim kto ma kolko rokov

uberlowky

Uberlowky: Myslím že attakovi je 15let. Myslím že věková hranice 15+ je OK. Protože když se změní hranice na 18+, tak pomalu každý druhý by tu nebyl, nemohly by se pomalu ani nabrat admini, protože moc "chlapů a žen" csko nehraje a pokud už hrajou, mají jiné starosti než adminovat servery.

Je rozdiel medzi zivotom a sedenim pred pc....15 rocny ma cas no este Puberta na nich trsa cize niesu taky schopny ako 18+....no zato 18+ nemaju tolko casu ale ako nieje problem uz v dnesnom svete NB,Mobil s netom ci wifi dakde najst Smile

Razor
uberlowky napísal:

Je rozdiel medzi zivotom a sedenim pred pc....15 rocny ma cas no este Puberta na nich trsa cize niesu taky schopny ako 18+....no zato 18+ nemaju tolko casu ale ako nieje problem uz v dnesnom svete NB,Mobil s netom ci wifi dakde najst Smile

jj to máš pravdu, ale myslím že v 15tich si nebol iní Grin

tryskovy_kasparek
Uberloeky: Ano, já tohle chápu, ale to už je o tzv. koníčku.

Buď to dospělého 18+ baví, po práci ještě adminovat servery a popřípadě se staat o web, nebo ne.

Ty puberťáci, ty sou v tomto ohledu idealní a myslím že i mezi němy se najdou rozumní lidé.

Spousta dospělích lidí si zahraje csko, ale zahrajou si to po práci 4 fun a pomyšlení, že se starat o servery, je pro ně nepochopitelné. Proto je věková hranice pro tento portál a né jen pro tento idealní.

Kolikrát potkáš i hňupa kterému je 24let a není schopen ničeho, jak v osobním, profesním, virtualním životě..

Fanatik
Dohoda na steame .. Lock
24.media.tumblr.com/tumblr_lu8y3qw5j51qejgz3o1_500.gif

Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
žiadosť o Admina Žiadosti o práva 4 08-07-2014 15:06
žádost o admina Žiadosti o práva 2 09-02-2014 16:49
žadost o unban :) Žiadosť o unban 27 26-12-2013 23:37
ZADOST O ADMIN PRAVA NA DUST! - Zamietnuté Žiadosti o práva 10 17-11-2013 12:40
Žádost o Public Server - Zamietnuté Žiadosti o práva 4 20-08-2013 19:32
Partneri